< návrat zpět

Diskuse


Téma: Nivo slider rss

Zaslal/a 5.3.2012 8:40

Ahojte
Myslím že by bolo dobre keby niekto spravil nivo-slider pre sunlight (trebars aby zobrazoval najnovšie články, alebo galériu fotiek) nieco ako je už HCM Content slider na designflow ... píšem to len ako inšpiráciu, bohužial to neviem spraviť ...
Našiel by sa niekto kto by to spravil ? dik ... 2

Zaslat odpověď >

#014307
Zkus se podívat do kódu a aplikovat to na zmíněný nivo-slider. Nechci bejt hnusnej, ale bez náznaku snahy pokusit se o nástřel kódu to nikdo dělat nebude.
#014308
Já Nivo Slider měl na SL a šlape v pohodě... i bez úprav... jen je potřeba do hlavicky pridat cesty k souborum....
#014310
no on tím asi myslel nejen přidat nivo slider, ale aby ten automaticky zobrazoval i fotky z galerie, nebo články. Takže tam si myslím, při paralele s content-slider, by musel napsat vlastní HCM?
#014979
Tak jsem se pokoušel přidat nivo slider do systému, ale bohužel moje znalosti na to nestačí. Něco jsem okoukal přímo tady na webu, ale stejně mám zřejmě někde něco špatně.
Neporadil by někdo, kdo ho má na webu SL, jak ho tam dostat?
Nemá to někdo řešno třeba extend pluginem? Díky za každou radu či pomoc.
Stránka s mým pokusem http://pesinky.mslanecka.cz/
#014981
Já se v tom teda moc nevyznám, ale podle manuálu Nivo Slider by mělo být v hlavičce v tomto případě toto (i když on to plugin vlastně ani není):
<link rel="stylesheet" href="./plugins/extend/nivo-slider.css" type="text/css" media="screen" />
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="./plugins/extend/jquery.nivo.slider.pack.js" type="text/javascript"></script>

...a v tý hlavičce bych to narval až pod <?php _templateHead() ?>, ne hned za <head>

a v místě jak to aplikuješ asi toto:
<div id="slider" class="nivoSlider">
<img src="./plugins/templates/art school/images/pesinky1.jpg" alt="" />
<img src="./plugins/templates/art school/images/pesinky2.jpg" alt="" />
</div>

Zkus to, horší to nebude...
#014982
Tak jsem to trochu rozchodil, ještě to chtělo jednu úpravu, ale jde to.Teď jen přijít na to kde přesně to nastavit, 7 ale díky.