< návrat zpět

Diskuse


Téma: Kategórie rss

Zaslal/a 3.12.2012 23:06

Dalo by sa dajako docieliť aby vypísané články v kategória sa zobrazovali v dvoch stĺpcoch? Napríklad mam 20 článkov na stránku. A zobrazovalo by mi to 10 v jednom a 10 v druhom stĺpci.. Ako by som to mohol docieliť?

Zaslat odpověď >

Strana:  1 2   další »
#016621
Jednoduše! Nauč se PHP!
http://sunlight.shira.cz/index.php?m=topic&id=16587&page=2#post-16605
#016622
Tak teda Ďakujem no 8
#016623
Ono by bohatě stačilo, kdyby se drakoweb naučil hledat a číst. Tento výpis jsem tu zveřejňoval.
A prosím znovu mě vysvětli, jak chceš nabízet tvorbu webových stránek za peníze, když tomu vůbec nerozumíš?
#016624
Pán Marcel R. jak říká Landsman, raději se to pořádně naučte, promyslete problematiku, prohledejte forum, než sem něco napíšete nebo raději weby nedělejte. Váš web drakoweb.net je totiž si myslím, až moc amatérský.
#016626
Tak teda Ďakujem no 8

Co čekáš? Že ti sem zase jak idiot naserviruju kód, aby jsi mi řekl, že nefunguje? Už jsem si zvykl, že lidi když dostanou odpověď tak už na téma nereagují. Ale šlo napsat alespoň "funguje díky".

A teď k tvému problému:
Nejdříve se nauč používat systém, nauč se hledat a nauč se alespoň základy PHP, nebudu ti tady dávat hotový kódy kterým ani kapku nerozumíš, a ANI NEMÁŠ SNAHU ROZUMĚT. Kódů ze kterých se tu můžeš něco přiučit je tu dost. A kdykoliv ti tu někdo poradí s konkrétním dotazem. Ale nebudou se tu plnit "domácí úkoly", na to máme všichni dost své práce. Buď prokaž snahu nebo seš prostě další Copy&Paste Bastlič a bodka.

Michale nechceš ode mě opravit brzdy na autě, tak za €50.... Ale předem říkám: autům vůbec nerozumím...

A jestli máš potřebu se vyjádřit k mému textu, tak si nejdříve přečti tohle:
http://www.designflow.cz/index.php?m=topic&id=479 (Shiro není to reklama)

EDIT: Apropo pane webmaster: dejsi alespoň dohromady kód na vlastním webu, než začneš prodávat svoje "služby" 4
#42 - seznam?? k čemu je ti prázdný <ul class=menu></ul>
#47 - neuzavřený seznam, k čemu tam je otevřený, a do něj další vnořený? a kde ho zavíráš?
tohle bylo jen tak co tluče do očí a mám pokračovat?

myslíš že dvě hlavičky (opet jedna neuzavrena) dělají lepší web?
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<meta name="keywords" content="Tvorba web stránok, tvorba www, webstranky, " />
<meta name="description" content="" />
<meta name="generator" content="SunLight CMS 7.5.2 STABLE3" />
.....
.....
<link rel="shortcut icon" href="./favicon.ico?0" />
<title>Úvod - </title>
<head>
<title>PitchMag</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="assets/css/style.css" />

</head>
<body>


znáš CSS třídy? používej je!!! máš template plný inline zápisů... (v originale nejsou)
Takže se moc omlouvám, že jsem po tobě chtěl PHP. Ty začni u HTML

Zase mi akorát stoupl tlak.... 7
#016627
ano, vzpomínám si, že se tu relativně nedávno řešilo, a kód tu někde ve fóru od Landsmana tuším bude... napovím, že šlo o to obalovat články ve výpisu divem
#016628
http://sunlight.shira.cz/index.php?m=topic&id=15974#post-16066 a rovnou říkám, že přes hledání jsem to nenašel. Našel jsem to tak, že jsem si dal zobrazit příspěvky od Landsmana a tak hledal. Takže když tazatel neví jaké slovo má hledat, tak to nenajde. nehledě na to že tam byl kód vložek kvůli uplně něčemu jinému a v zapadlé větě pod kódem je napsáno že je rozděleno na sudé a liché, což ani v první moment nemusí napadnou že by se to dalo využít pro zobrazení ve dvou sloupcích.
#016629
jvale to si děláš srandu. Hledání -> "výpis článků" -> "jen příspěvky" a je to druhý odkaz. 5s.
Tvé řešení je ještě jednodušší a mohlo by ho taky napadnout. Prosím jen o trochu snahy. Nebyl bych takový, kdybych nečetl jeho příspěvky.
#016635
No Michale to si tedy srandu nedělám. Když potřebuju dva sloupce, hledat budu "dva sloupce" nebo "dvou sloupců" atd., jak můžu tušit že mám hledat "výpis článků". a i kdyby mě to napdalo, tak to co na mě vyjede, tak to víš jen ty jako autor, že tam v tom tématu se probíralo sudá a lichá. Nebo mi chceš říct, že z tohoto:
img
fakt je poznat že se tam řeší výpis do dvou sloupců?? Potažmo ještě jak jsem psal to že tam je někde napsáno že je tam rozlišení na sudá a lichá, tak nemusí někoho hned napadnout že by se to dalo použít na dva sloupce, protože slovo "sloupec" nebo "sloupce" v celém tématu nepadlo ani jednou.

Nechci nijak moc drkoweba obhajovat, protože vím jaký má dotazy a že tomu hledání nevěnoval ani minimální úsilí, ale na druhou stranu kdybych nevěděl, že ten příspěvek existuje, tak bych ho prostě přes vyhledávání nenašel.
#016636
já si myslím, že šlo hlavně o reakci na přístup dotazovatele patrný hlavně z minulých příspěvků a frustraci některých odpovídajících, že i když poradí a naznačí... je to pro něj málo a nejlépe, aby rovnou udělali...
Aneb čekal bych tu za chvilku dotaz, co se má s tím kódem dělat, jak se toho tedy docílí a co dělat s tím div...

Strana:  1 2   další »