< návrat zpět

Diskuse


Téma: Manuální přihlášení uživatele přes _userLogin() rss

Zaslal/a 24.9.2016 16:59

Zdravím,
pracuji na přihlašování přes sociální sítě. Po úspěšné registraci / přihlášení např. FB volám následující funkci, s parametry:

_userLogin(id uzivatele, heslo v plaintextu, email uzivatele, true, true);

funkce vypadá takto:

function _userLogin($id, $storedPassword, $email, $ipBound = false, $persistent = false)
{ /* zkraceno */ }


SESSION se přenese (dumpnu si proměnnou), uživatel je však nepřihlášen. Nevíte, ke by mohl být problém?

Díky

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

#020407
1) to máš nějakou betu systému protože v 7.x _userLogin() není.. diskuse neslouží pro support nevydaných/nedokončených verzí 1
2) $storedPassword má být heslo, které je uložené v databázi, tzn. ten hash