< návrat zpět

Diskuse


Téma: Galeria - Vlastny styl rss

Zaslal/a 28.9.2017 13:38

ErikZdravym,
Chcel by som sa opytat na jednu vec dufam ze mi budete vediet pomoct :D
Jedna sa o obrazkovu galeriu. Rad by som mal na galerii vlastny styl. Ale ak pouzijem
<?php _templateContent() ?> tak aj ked si nastylujem aj v css a aj v HTML cez vlastne tagy tak ak pouzijem toto tak mi to da plus do tabulky
<div class="content">
<div id="gallery">
<figure>
<header class="heading">Text</header>
<ul class="nospace clear">
<li class="one_quarter first"><?php _templateContent() ?></li>
</ul>
</figure>
</div>

</div>

toto je moja ukazka kodu ak to spustim tak mi to hodi do tabulky plus.
<main class="hoc container clear">
<div class="content">
<div id="gallery">
<figure>
<header class="heading">Text</header>
<ul class="nospace clear">
<li class="one_quarter first"><h1>Ciernobiele</h1>
<table class="gallery">
<tbody><tr>
<td><a href="./pictures/galleries/8/59ccd0f47b872.png" target="_blank" class="lightbox" data-fancybox-group="lb_8"><img src="./pictures/thumb/13382c95c36b2b48f3fadf194d937514.png" alt="59ccd0f47b872.png"></a>
</td>
<td><a href="./pictures/galleries/8/59ccd0f49d1e9.png" target="_blank" class="lightbox" data-fancybox-group="lb_8"><img src="./pictures/thumb/a4a22bed497bb8f38e99296ce392d2c8.png" alt="59ccd0f49d1e9.png"></a>
</td>
<td><a href="./pictures/galleries/8/59ccd0f4bef38.png" target="_blank" class="lightbox" data-fancybox-group="lb_8"><img src="./pictures/thumb/be5594f4c63d3e166594a99f5866b092.png" alt="59ccd0f4bef38.png"></a>
</td>
<td><a href="./pictures/galleries/8/59ccd0f4cff56.png" target="_blank" class="lightbox" data-fancybox-group="lb_8"><img src="./pictures/thumb/9ee1c5318290cdfaff573241c978013a.png" alt="59ccd0f4cff56.png"></a>
</td>
</tr>
<tr>
<td><a href="./pictures/galleries/8/59ccd0f4da945.png" target="_blank" class="lightbox" data-fancybox-group="lb_8"><img src="./pictures/thumb/9d9c0bb067776175a456d0cc1292a7df.png" alt="59ccd0f4da945.png"></a>
</td>
<td><a href="./pictures/galleries/8/59ccd0f4e29d4.png" target="_blank" class="lightbox" data-fancybox-group="lb_8"><img src="./pictures/thumb/1f6c42033ca6dab1bfc2c1976d84a703.png" alt="59ccd0f4e29d4.png"></a>
</td>
</tr>
</tbody></table></li>
</ul>
</figure>
</div>

</div>
</main>

Da sa to obist? existuje moznost ako sa aj inak dostat do galerie ? Dakujem

Zaslat odpověď >

#020909
Jirka Daněk
Šlo by to několika způsoby:
1. v editaci galerie dát -1 obrázků na stránku

a s použitím http://sunlight.shira.cz/dokumentace/pluginy/extend#a_cat_2_page
2. přetížit skript u galerie (editace galerie > události)
3. přetížit všechny galerie
4. napsat si vlastní typ galerie jako "plugin page"