< návrat zpět

Diskuse


Téma: Zobrazení odkazu rss

Zaslal/a 6.1.2010 14:37

Ve starší verzi jsem měl zakázáno zobrazení odkazu "Uživatelé" v menu pro běžné nepřihlášené návštěvníky, v nové verzi se odkaz zase objevil, jak ho zakázat (anebo spíše, povolit jen pro přihlášené)? Díky 1

Zaslat odpověď >

Strana:  1 2   další »
#007036
Výpis uživatelů? Nejsem si vědom toho, že by v minulé nebo současné verzi byla podobná volba.. Jde to jen natvrdo nastavit v nastavení systému, zda má být povolen nebo ne.
#007038
Nepamatuju se přesně jestli to je ono a jak to bylo, úpravu mi poradil někdo v diskusi. Jednu změnu jsem dříve prováděl v require/functions.php, na řádku 2179 místo
if(_ulist and (!_notpublicsite or _loginindicator)){
jsem měl
if(_ulist and (!_notpublicsite or _loginindicator) and _loginindicator==1){

Řekl bych, že to je ono ...
#007039
Tohle by mělo fungovat, škoda té staré diskuse....
#007040
Jo! Teď vidím ten řádek ve functions-template.php, je to ř. 229!
Je to ono, jede to, uvedená úprava se musí provést na ř. 229 ve functions-template.php, díky za vysvětlení: http://sunlight.shira.cz/index.php?m=topic&id=7029 1
#007066
Napadá mě ještě 1 otázka, zatím takto zakážu tedy zobrazení odkazu na seznam uživatelů nepřihlášeným návštěvníkům, přesto link index.php?m=ulist pro ně zůstane funkční. Když by to někdo znal (je to tedy malá pravděpodobnost), z adresového řádku se k seznamu uživatelů dostane.
Bylo by možné nějak zakázat ještě i zobrazení toho seznamu uživatelů nepřihlášeným vůbec, z odkazu index.php?m=ulist pro nepřihlášené (třeba přes ten _loginindicator?) přesměrovat na přihlašovací stránku (index.php?m=login) a kde? Díky! 1
#007069
Tak jo, odpovím si sám 1
V index.php jsem posunul kód od ř. 22 dolů a na řádek 22 doplnil

$U_cover = $_GET['m'];
if(($U_cover=='ulist') and _loginindicator!=1) {$U_cover = 'login';};

Původní řádek 22 (switch($_GET['m']){) měním na

switch($U_cover){
Čili, pokud není návštěvník přihlášený, při žádosti o zobrazení seznamu uživatelů je přesunut na přihlášení.
#007071
Já bych to možná nechal v původním stavu a mělo by stačit to upravit z:

//seznam uzivatelu
case "ulist":
if(_ulist){

na

//seznam uzivatelu
case "ulist":
if(_ulist and !_loginindicator){

Dle mého by to mělo fungovat taky
#007072
Jo, ale co by to udělalo u nepřihlášeného? To by jej na login nepřesměrovalo, ne? Navíc teda přesně nerozumím, co je _loginindicator, zda nabývá hodnot 0 a 1 nebo ještě jiných? Taky se mi nechce ten kód nějak víc studovat a zjišťovat, co se kde děje ... 5
#007074
Co by to udělalo nevím, ale podle mého by to na login přesměrovat mělo, ale nejsem si jist.

Ale jak se na to dívám, tak tam nemá být ten vykřičník, takže:

//seznam uzivatelu
case "ulist":
if(_ulist and _loginindicator){

loginindicator by neměl nabývat jiných hodnot, takto by to mohlo být o kousek rychlejší, protože 1 znamená ano, 0 ne (pokud se nemýlím), tedy testuje, zda je loginindicator ano.
#007081
Staci tenhle radek:
if(_loginindicator or !in_array($_GET['m'], array("settings", "editpost", "messages"))){upravit takhle:if(_loginindicator or !in_array($_GET['m'], array("settings", "editpost", "messages","ulist"))){

Strana:  1 2   další »