< návrat zpět

Diskuse


Téma: Přihlášení z boxu rss

Zaslal/a 9.1.2010 19:47

Tak teď jsem aktualizoval a vše chodí bez problému. Shiro, super práce 1

Proč píšu - v původní verzi jsem měl přihlášení a registraci umístěnou do boxu, teď je tam taky v tom problém není, jen bych tam chtěl dopnit to kouzelné políčko -napořád- Pomohl by mi někdo s kodem, co tam dát?
Teď tam mám toto a není to na 100% validní, chtěl bych to validovat a dodat tam to tlačítko. Pomůže někdo, PLS?
[HCM] php, pokud (_loginindicator == 0) (
$ output .= "<p> <form name = 'login_form' onsubmit = 'if (login_form.username.value ==''| | login_form.password.value ==''){_ sysAlert (1) return false; ) 'action ='. / vzdálené / login.php 'method =' post '> ";
$ output .= "Uživatelské jméno: <br />";
$ output .= "<INPUT class='inputsmall' maxLength='24' name='username' /> <br />";
$ output .= "<INPUT TYPE=HIDDEN value='mod' name='redir' />";
$ output .= "Heslo: <br />";
$ output .= "<INPUT class='inputsmall' type='password' value='' name='password' />";
$ output .= "<INPUT TYPE=Submit value='Přihlásit' />";
$ output .="</ FORM> ";
$ output .="</ p> ";
$ output .= "<A href='index.php?m=reg'> Registrace> </ a> <br /> <a href='index.php?m=lostpass'> Ztracené heslo> </ > ";
)
else (
$ output .= _templateUserMenu (true);
)
[/ HCM]

Zaslat odpověď >

#007159
[HCM] php, pokud (_loginindicator == 0) (
$ output .= "<p> <form name = 'login_form' onsubmit = 'if (login_form.username.value ==''| | login_form.password.value ==''){_ sysAlert (1) return false; ) 'action ='. / vzdálené / login.php 'method =' post '> ";
$ output .= "Uživatelské jméno: <br />";
$ output .= "<INPUT class='inputsmall' maxLength='24' name='username' /> <br />";
$ output .= "<INPUT TYPE=HIDDEN value='mod' name='redir' />";
$ output .= "Heslo: <br />";
$ output .= "<INPUT class='inputsmall' type='password' value='' name='password' />";
$ output .= "<INPUT TYPE=Submit value='Přihlásit' />&nbsp;&nbsp;<label><input type='checkbox' name='persistent' value='1' /> napořád</label>";
$ output .="</ FORM> ";
$ output .="</ p> ";
$ output .= "<A href='index.php?m=reg'> Registrace> </ a> <br /> <a href='index.php?m=lostpass'> Ztracené heslo> </ > ";
)
else (
$ output .= _templateUserMenu (true);
)
[/ HCM]
#007160
jval - děkuju, ale něco je špatně, když jsem to uložil, ukázalo se mi toto, a to i když jsem byl zrovna přihlášen, po odhlášení stejné
http://www.mafaci.cz/upload/chyba.JPG

Zatím jsem to vrátil do původního
#007161
hmm, když jsem vrátil zpět původní tak taky chyba..... 7
#007163
Proč tam je nějaké "pokud"? jsou tam divné závorky, měl by tam být složené, ne?
#007167
Mají tam být ty mezery? 4
#007205
Tak koukam, ze je to uplne spatne, to je protazene pres nejaky translator. No fuj.
#007206
jval-ajaj, tak už vím kde je chyba 3 google mi přeložil obsah boxu a já ho pak vykopíroval, ty jsi udělal úpravu toho překladu a ten samozřejmě nešel.Protože ten kod nefungoval, vložil jsem tam zpět ten původní, ale odsud ten přeložený, takže ten nešel zase 9
Nemohl by jsi mi písnout funkční kod,PLS, to původní jsem smazal
#007208
Vytvořit soubor log.php s obsahem <?php
$jmeno_user =_loginname;
$id_user =_loginid;
$avatar_path=_indexroot."avatars/"._loginid.".jpg";
if (_loginindicator==0){
$output.="<div id='user-menu'>";
$output.="<form action='./remote/login.php' name='login_form' onsubmit=\"if(login_form.username.value=='' || login_form.password.value==''){_sysAlert(1); return false;}\" method='post'>";
$output.="Uživatelské jméno:<br />";
$output.="<input class='uzivatel-input' maxlength='24' name='username' value='Vaše jméno...' onfocus=\"if(this.value=='Vaše jméno...'){this.value=''}\" onblur=\"if(this.value==''){this.value='Vaše jméno...'}\"/><br />";
$output.="<input type='hidden' value='mod' name='redir' />";
$output.="Heslo:<br />";
$output.="<input class='uzivatel-input' type='password' value='' name='password' /><br />";
$output.="<input type='submit' class='uzivatel-buttom' value='Přihlásit »' /> <label><input type='checkbox' name='persistent' value='1' /> napořád</label>";
$output.="</form><ul id='usermneu-icon'>";
$output.="<li class='registrace'><a href='index.php?m=reg'>Zaregistrovat se »</a><br /></li>";
$output.="<li class='zapomenute-heslo'><a href='index.php?m=lostpass'>Zapomenuté heslo »</a></li>";
$output.="</ul></div>";
}

else{
$output.="<div id='user-menu'>";
$output.="Vítejte, ".$jmeno_user." <div id='prvni-polovina'>";
$output.=_templateusermenu(true);
$output.="</div><div id='druha-polovina'>";

if(!@file_exists($avatar_path))
{
$output.="<img src='";
$output.=_templateimage("system/no-avatar.gif");
$output.="' height='128px' />";

}
else{$output.="<img src='";
$output.=$avatar_path;
$output.="' height='128' />";
}

$output.="</div><br clear='all' /";
$output.="</div>";
}

?>


tento soubor umísti do require - custom_hcm a v boxu použit HCM [hcm]custom,log,[/hcm]
#007267
srsen - díky moc, akorát mám 2 připomínky

1. rozhodí mi to formátování stránky ( po přihlášení) všechno je řazeno pod sebe, každé slovo na samostatném řádku
2. bylo by možné po přihlášení přesměrování na index.php?

předem děkuju za pomoc