< návrat zpět

Diskuse


Téma: přepínání stylů ... rss

Zaslal/a 13.1.2010 15:58

Ještě další dotaz ..... šly by s tímto systémem udělat stráky, kde by byla možnost změnit barvu (která by pak samozřejmě zůstala) ? Nejsem zrovna zručná programátorka, umím upravit, předělat, ale ne vymyslet ... zhruba vím, jak to udělat normálně, ale tady ...? Bylo by to za pomocí nějakého modulu ...asi ???

Podobný problém by asi byl, kdybych chtěla stránky ještě v jiném jazyce a nechtěla bych tam dávat odkaz na překladač ... nebo bych musela mít dvě databáze ?

NEVYMÝŠLÍM SI MOC ? 1 Jestli jo, tak se rovnou omlouvám... 10

Zaslat odpověď >

#007237
Zda je to funkční i v 7.4.2 nevím. http://www.janvalentik.cz/zpristupneni-uzivatelsky-definovaneho-motivu.a2.html
#007239
Jde o to jestli by to melo byt v moci uzivatele (registrovaneho) a nebo uplne verejne a mohl by si ho zmenit i neregistrovany uzivatel.

Co se tyka jazyku, tak tam je vicero moznosti a zalezi na tom jaky to bude web, jestli obyc stranky, nebo komunitni atd.

Osobne me naprosto irituje, kdyz nekdo da na stranky, ze je ma multilanguage a pak kdyz clovek klikne na vlajku, tak z toho vyleze ten google translator, z ktereho lezou v nekterych pripadech naproste hovadiny.
#007241
Stránky by byly obyč k administraci by měl přístup pouze jeden člověk. Myslela jsem, že by si barvu mohl měnit kdokoliv.
Právě, že mě taky vadí, jak píšeš, s těmi vlaječkami ... a pak je tam překladatel, který tu angličtinu (nebo čestinu) pěkně zmrší ... a především to vůbec nevypadá dobře, kor když se web jinak tváří jak je profi ... 6
#007242
jval: a proč nenapíšeš rovnou hezky česky že Tě to sere místo irituje... to mě taky vždy irituje, když někdo takhle mluví (píše) 5 5 5
#007245
Stáhnout modul JV_template z mých stránek http://www.janvalentik.cz/hcm-moduly-pro-sunlight-cms.p13.html
Vytvořit box a do něj vložit[hcm]jv_template[/hcm]
otevrit soubor index.php a tuto cast kodu:/*-- vlozeni sablony motivu nebo presmerovani --*/
if(!defined('_tmp_redirect')){
ire(_indexroot."templates/"._template."/template.php");
}
else{
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: "._tmp_redirect); exit;
}
nahradit takto:
/*-- vlozeni sablony motivu nebo presmerovani --*/
if(!defined('_tmp_redirect')){
if (isset($_POST['template'])) {
$_SESSION['template']=_safeStr(_htmlStr(trim($_POST['template'])));
}
if (isset($_SESSION['template'])) {
$usertemplate=$_SESSION['template'];
}
if(!@file_exists(_indexroot."templates/".$usertemplate."/template.php") or !@file_exists(_indexroot."templates/".$usertemplate."/config.php")){$usertemplate=_template;}
require(_indexroot."templates/".$usertemplate."/template.php");
}
else{
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: "._tmp_redirect); exit;
}

Jazyky poresim az zase jindy, ted uz nemam moc casu. A to ze jsem napsal ze me to irituje, tak to jen proto, ze jsem nechtel bejt sprostej tady na foru.