< návrat zpět

Diskuse


Téma: problém při přihlášení rss

Zaslal/a 14.1.2010 14:34

Ahojky, tak mám tu takovej problém, kterej jsme řešili už v předchozí verzi 9 když se chci přihlásit do galerie, která je jen pro přihlášené, tak se mi v adrese místo ? a = vypíše %3F a %3D. nepamatuje si někdo, co se upravilo tuším že v login.php? díky 2

Zaslat odpověď >

#007246
V souboru functions najit radek (nekde kolem 1480):header("location: "._indexroot.$_GET['_return']); exit;nahradit takto:header("location: ".urldecode(_indexroot.$_GET['_return'])); exit;
#007248
Proboha lidi, to jste to nemohli nahlásit když jsem dělal tuhle verzi? Teď to musím opravovat dodatečně..
#007249
vždyť to bylo ve starém fóru, ale tak příští závady budem hlásit 10
#007259
Nechci bejt rejpal, ale bylo to ve starem foru a dokonce to bylo i ve foru kde se davaly dotazy na novou verzi, tedy Kurii.
#007268
Ale ne v bugreportu pro 7.4.2, ktery byl. A s novou verzi to nema nic spolecneho.